TEMSİLCİMİZE SALDIRIYI” ŞİDDETLE KINIYORUZ

 TEMSİLCİMİZE SALDIRIYI” ŞİDDETLE KINIYORUZ

Ayvalık Küçükköy`de oynanan Küçükköy Belediyespor ile Burhaniye Belediyespor müsabakasında Muhabirimiz Ulaş Akçay'a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.




Ayvalık'ın Küçükköy Beldesi Tafil Türkan Stadında” oynanan Balıkesir Süper Amatör Ligde oynanan Küçükköy Belediyespor ile Burhaniye Belediyespor arasındaki müsabaka içerisinde ve sonrasında Körfezde Hakimiyet Gazetesi Muhabiri Ulaş Akçay ile Burhaniye Belediyespor kalecisi Mustafa Şahin'e aşırı sarhoş olduğu iddia edilen bir kişinin küfürlü hakaretleri ile fiili saldırıda bulunma teşebbüsünde bulunması kabul edilemez olarak değerlendiriyor ve olayı şiddetle kınıyoruz.

Sporun sağlık ve kardeşlik olduğunu unutan bu talihsiz kişilertarafından son dönemlerde sporcu, idareci ve basın mensuplarına karşı ciddi bir anlamda şiddet uygulandığını görüyoruz ve bu olayların çoğunluğu toplumdan dışlanmış olan kişiler tarafından gerçekleştirdiklerini biliyoruz. Bu tür kişiler spor sahalarında üzgünüz ki cirit atmaktadırlar. Bu tip kişilerin sahalara sokulmaması ve tekrar topluma kazandırılması için görevlilerinin bu konuyla el atması, bu konularda çok daha dikkatli olması gerekmektedir.

Sarhoş olduğu iddia edilen bir kişinin küfürlü hakaretleri ile fiili saldırıda bulunma teşebbüsünde bulunan kişinin Küçükköy Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Ersan Bahar'ın kardeşi ve Küçükköy Belediyesinde görevli Erhan Bahar adlı kişi olduğu belirtilmesi ise işin daha da vahim bir noktaya getirmektedir.

Dünya'da ve Türkiye'de spordaki Fair-Play anlayışının yerleştirilmeye çalışıldığı bu günlerde ülkemizdeki Süper Kulüplerin bile sahaları kapatılıp seyircisiz oynatıldığı, birçok olayda izleyicilerin saha girişlerinin yasaklama cezası yanı sıra hapis cezalarının da verilebildiğini biliyoruz.

Edremit Körfezinin yıllardır Futbolcu Fabrikası” sayılan Küçükköy Belediyespor Kulübünü küçük düşürmeye kimsenin hakkı olmadığını biliyoruz ve bu olayı asla yakıştıramıyoruz. Ancak tüm spor kulüplerin bu konularda daha dikkatli olmaları gerekirken nasıl olup ta bu tip saldırılara sahalarda izin verilmesine bir anlam verilememektedir.

Müsabakayı yöneten Futbol Hakemi ve Gözlemci Raporları ile birlikte Küçükköy Belediye Başkanının konu hakkında nasıl bir yol izleyeceğini merak etmekteyiz.

Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin ile Kulüp Başkanı Murat Akıner'in soruna çözüm üreteceklerine inanıyor ve Küçükköy Belediyespor'a 2012- 2013 yılı Futbol Sezonunda başarılar diliyorum.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı